Når jeg løber iklæder jeg mig Kari Traa

Sulten for sjovt

De seneste år har jeg været på kur, det var tiltrængt, min vægt havde nået sit ypperste 89,9 kg og jeg var en rund fyldt flødebolle. Lagde ud med at tænke over hvad jeg indtog af mad, søde sager og hvad der dertil hører. Det første år røg der omkring 10 kg uden at lette mig fra sofaen men så begyndte det hele også at gå i stå, nu måtte der tages action på motion fronten men hvad? Jeg kunne ikke løbe da jeg var for overvægtigt at jeg overbelastede mine knæ. Svømming ville jeg ikke, skulle dælme ikke vise mig i en badedragt, så mulighederne følte jeg virkelig var få. En motions cykel var det der skulle til og med den rigtig mad, mængde og cyklingen gik vægten atter ned af. Der røg ti kilo mere på det år og var nu 20 kg lettere efter to års kamp.

Siden hen har jeg øvet mig i at løbe og det er gået nogenlunde, jeg deltog for første gang i et officielt løb, DHL 2013 med firmaet. Trænede i månederne op til og kunne ikke få min 5 km tid ned på under 35 min, på selve dagen, løb en holdkammerat med mig som heppede, tro det eller ej men det fik min tid ned på 31m:45s, var jeg lige pavestolt! Siden har løb ikke været så meget i min hverdag, mistede min far kort tid inden DHL og var meget usikker på om jeg overhovedet skulle løbe løbet, den dag i dag er jeg glad for at jeg gjorde det.

MealLøbetræningen genoptog jeg i januar måned, det var været lidt on and off, så har motivationen været der og så er den forsvundet igen – Hvad har i gjort for at holde på gejsten? 

Nu er jeg så seriøs med mit løb at jeg har spenderet en del penge på gadgets, outfit, sko at jeg til og med også har oprettet den blog for at kunne inspirerer andre som har det ligesom jeg har haft i sin tid – det er ikke umuligt, det kræver bare blod, sved og tårer til tider, men hør mig når jeg fortæller at det hjælper og du vil også have mange op turer over det.

Jeg elsker kage, søde sager, sodavand – ja alt det som er usundt for kroppen MEN jeg har findet mine alternativer. Som morgenmad drikker jeg tit en Nupo shake cafe latte, 1. jeg elsker kaffe, 2. jeg er ikke god til at få mad ned om morgen. Vand er jeg blevet rigtig god til at drikke og det mætter for en stund, min frokost i hverdagene er stort set altid masser af salat/grønsager med en form for kød til, bliver jeg sulten for sjovt i løbet af dagen,  er en myslibar lige sagen, den indeholder kun 92 kcal. Jeg mener ikke det er nødvendig at straffe sig selv når man virkelig trænger men det handler om at tænkte sig om, som ordsproget siger: Du er hvad du spiser.

I øvrigt har jeg i dag sagt ja tak til noget nyt, for mit vedkommende og glæder mig til at dele min erfaring med jer… En update kommer og ja det har også noget at gøre med hvad man putter i sin mund.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg løber iklæder jeg mig Kari Traa